sponsor reklam

Meyveli ve çiğ ürünler bir arada!

Papağan Frutty Mix Yenilikçi anlayışıyla öne çıkan Papağan Kuruyemiş, beslenmesine özen gösterenler için Frutty Mix’i hazırladı. Fındık, yer fıstığı, kuru incir, kayısı ve üzümün yanı sıra çiğ haliyle kaju ve bademin yer aldığı Frutty Mix, gün içi atıştırmalıklar ya da ara öğünler için sağlıklı ve ideal bir alternatif sunuyor.

Meyveli ve çig urunler

Paketli kuruyemiş sektörünün yenilikçi kuruluşu Papağan Kuruyemiş, kuruyemiş keyfini yeni lezzetlerle zenginleştiriyor. Her tercihe yönelik seçenekler oluşturmayı önemseyen Papağan, beslenmesine dikkat eden ve sağlıklı ürünler tüketmeye özen gösterenlere, keyifle yenilecek Frutty Mix’i sunuyor.

Ara öğünler için ideal

Frutty Mix, aynı paket içinde kuru incir, kuru kayısı ve kuru üzüm, fındık ve yer fıstığının yanı sıra işlenmemiş yani çiğ halde kaju ve badem sunuyor. Bu zengin kuruyemiş karışımı, gün içi atıştırmalıkları için iyi bir alternatif oluşturuyor. Ayrıca formunu korumak isteyenlerin özen gösterdiği ara öğünler için de güzel ve lezzetli bir seçenek olarak ortaya çıkıyor.

Besleyici ve sağlıklı

Frutty Mix’i oluşturan ürünlerin her biri, çeşitli sağlıklı yönleriyle öne çıkıyor. Üzüm, içerdiği minerallerle kemik gelişimine katkıda bulunuyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, ayrıca kansızlığa iyi geliyor. Yine iyi bir enerji deposu olan vitamin ve mineral zengini incir, bedene güç kazandırıyor.

Cilt rahatsızlıklarına iyi gelen ve besleyici olan kuru kayısı, fazla kiloları önlemeye yardımcı oluyor. Özel tadıyla büyük ilgi toplayan kaju, vücut için yararlı maddeler içerirken, sinirlerin ve kalp kaslarının sağlıklı çalışmasını destekliyor. Badem, beden ve zihin yorgunluğunu giderirken, sinirleri güçlendiriyor ve göğüs rahatsızlıklarına iyi geliyor.

Enerji verici ve besleyici özelliği ile bilinen fındık ise cildi güzelleştiriyor, güç ve dikkat gerektiren durumlarda faydalı yönüyle dikkat çekiyor. Yer fıstığı da beden ve zihin gücünü artırmanın yanı sıra yağ depolanmasını da yavaşlatarak, sık sık acıkmayı önlüyor.

Papağan Kuruyemiş, ay çekirdeğinden fındığa, fıstıktan kuru üzüme, bademden kabak çekirdeğine, yer fıstığından leblebiye dek zengin bir yelpazede paketlenmiş kuruyemiş sunuyor.

2002 yılından bu yana Emekçioğlu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Papağan, üretimini en yeni teknoloji ile donatılan Çorlu’daki tesislerinde yapıyor. Bu tesiste üretim Avrupa normlarına uygun hijyen, sağlık ve kalite standartları doğrultusunda İSO 9001:2000 ve HACCP Uluslararası Gıda Güvenlik Sistemi kurallarına göre gerçekleştiriliyor.

Güçlü dağıtım ağıyla ürünler tüm Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İsviçre, Azerbaycan, Romanya, Arnavutluk, Macaristan ve Amerika Birleşik Devletleri gibi pek çok ülkeye gönderiliyor.
Paylaş :

Blog Hakkında seyyah1906

Market haberleri ve videoları Esnaf haberleri ve toptan Perakende fiyat listelerinden oluşan blog
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder

YORUMUNU GÖNDER