sponsor reklam

Papağan Kuruyemişten Kabuk kirliliğine son!

 
Çöp Poşetli Ay Çekirdeği
Çevreci anlayışıyla öne çıkan Papağan Kuruyemiş, dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak, ay çekirdeği paketlerine çöp poşeti ekledi. Böylece çekirdeğin keyfine varırken, artık çevre kirliliği oluşmayacak.
Paketli kuruyemiş sektörünün öncü ve yenilikçi kuruluşu Papağan Kuruyemiş, ülkemizde sevilerek tüketilen ay çekirdeğine, çevreci bir katkıda bulunuyor. Keyifle tüketilen ancak kabukları nedeniyle çevre kirliğine neden olabilen ay çekirdekleri, artık paketlere eklenen çöp poşetlerine atılacak. Bu çalışmasıyla kuruyemiş tüketimine işlevsel bir yenilik getiren Papağan Kuruyemiş, böylece keyfi, tazeliği ve temizliği bir arada sunmuş oluyor. Modern ve hava almayan paketlerde ay çekirdekleri tazeliklerini koruyarak sunulurken, keyifle gerçekleşen tüketim sonrasında da kabuk kirliliği engelleniyor.
En yüksek kalitedeki ürünleri değerlendirerek, çevreci yaklaşımın yanı sıra tüketicilere kullanım kolaylığı sağlamayı ilke edinen Papağan Kuruyemiş, çöp poşeti uygulamasıyla Türkiye’de bir ilke imza atarken, çeşitli tüketici ve kalite kuruluşları tarafından da ödüllendirildi. Papağan bu çerçevede Tüketici Çevre Ödülü, Türk Standartları Enstitüsü 19. Altın Ambalaj Ödülü ve Tüketici Raporu Koordinasyon Merkezi tarafından Tüketiciyle Dost Altın Kalite Ödülü’ne ne layık görüldü.
E vitamini içeriyor
Keyifli tüketimin yanı sıra sağlıklı yönüyle de öne çıkan ay çekirdeği, bol E vitamini ve protein içeriyor. Yağı, damar sertliğinin önlenmesine ve kurdeşenin sebep olduğu kaşıntıların yok olmasına yardımcı oluyor. Esansı da verem tedavisinde kullanılan ay çekirdeği, ayrıca bedensel ve zihinsel yorgunluğun giderilmesinde değerlendiriliyor.
Papağan Kuruyemiş
Papağan Kuruyemiş, ay çekirdeğinden fındığa, fıstıktan kuru üzüme, bademden kabak çekirdeğine, yer fıstığından leblebiye dek zengin bir yelpazede paketlenmiş kuruyemiş sunuyor. 2002 yılından bu yana Emekçioğlu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Papağan, üretimini en yeni teknoloji ile donatılan Çorlu’daki tesislerinde yapıyor. Bu tesiste üretim Avrupa normlarına uygun hijyen, sağlık ve kalite standartları doğrultusunda İSO 9001:2000 ve HACCP Uluslararası Gıda Güvenlik Sistemi kurallarına göre gerçekleştiriliyor. Güçlü dağıtım ağıyla ürünler tüm Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İsviçre, Azerbaycan, Romanya, Arnavutluk, Macaristan ve Amerika Birleşik Devletleri gibi pek çok ülkeye gönderiliyor.
Paylaş :

Blog Hakkında seyyah1906

Market haberleri ve videoları Esnaf haberleri ve toptan Perakende fiyat listelerinden oluşan blog
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder

YORUMUNU GÖNDER