sponsor reklam

ilk kez kurutulmuş yaban mersini ve kivi aynı pakette


Kuruyemiş sektöründeki yeniliklerin adresi Papağan Kuruyemiş, yeni ürünü “FİT” ile formunu korumanın ve zinde kalmanın en lezzetli yolunu sunuyor. FİT’te, tamamen kurutulmuş meyveleri ve tamamen çiğ olan fıstıkları buluşturarak kuruyemiş sektöründe yeni bir kategori oluşturan Papağan, yine Türkiye’de ilk kez kuru yaban mersini, kivi ve kayısı ile çiğ badem, kaju, fındık ve yer fıstığını bir araya getiriyor.
Yeni alternatiflerle kuruyemiş keyfini zenginleştiren Papağan Kuruyemiş, meyve ağırlıklı yeni ve sıra dışı bir ürün sunuyor. Papağan “FİT”, adı gibi fit olmayı önemseyen, sağlığını koruyan ve gün boyunca zinde kalmaya özen gösterenlere sesleniyor. Papağan, bu özellikleri sağlamak adına Türkiye’de ilk kez değerlendirilen bir karışım geliştirdi. FİT, her biri güçlü bir sağlık ve enerji kaynağı olan kuru yaban mersini, kuru kivi ve kuru kayısının yanı sıra çiğ badem, kaju, fındık ve yer fıstığını bir araya getiriyor. Böylece Türkiye’de ilk kez kurutulmuş meyveler ve işlem görmemiş tamamen çiğ ürünler, aynı paket içinde buluşuyor.
İyi hissetmek için
Özellikle yoğun ve stresli ortamlarda çalışan ofis çalışanlarına çok uygun bir ürün olan FİT, sıkıntılı ve gergin zamanlarda, dengeli karışımıyla damak tadına neşeli bir katkı koyuyor ve iyi hissettiriyor.
Mucizevi yaban mersini ve C vitamini deposu kivi
Faydaları nedeniyle özellikle Avrupa ve ABD’de yaygın olarak tüketilen yaban mersini, yoğun antioksidan içeriği ile gözlere ve damar tıkanıklıklarına iyi geliyor. Çeşitli araştırmalarda özellikle görme konusunda, gece görüşünü artırmaya yardımcı olduğu için pilotlara ve göz yorgunluğuna iyi geldiği için de bilgisayar önünde uzun saatler geçiren ofis çalışanlarına tavsiye ediliyor. FİT’te yer alan kivi ise yoğun C vitaminiyle öne çıkıyor. Potasyum bakımından zengin olan kivi, sindirim sistemini de rahatlatıyor.
Zinde tutar
FİT’te bulunan yaban mersini ve kivinin yanı sıra kuru kayısı, besleyici yönü ve fazla kiloları önlemeye yardımcı özelikleriyle öne çıkarken, kaju sinirlerin ve kalp kaslarının sağlıklı çalışmasını destekliyor. Yer fıstığı, zihin gücünü artırırken, badem, beden yorgunluğunu gideriyor ve sinirleri güçlendiriyor. Fındık ise enerji veriyor ve cildi güzelleştiriyor. Tüm bunlar bir araya geldiğinde ise sakınmadan yenilebilecek keyifli ve tat anlayışını şımartacak bir lezzet oluşuyor.
Paylaş :

Blog Hakkında seyyah1906

Market haberleri ve videoları Esnaf haberleri ve toptan Perakende fiyat listelerinden oluşan blog
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder

YORUMUNU GÖNDER