sponsor reklam

Sahte içkiyi gösteren telefon uygulaması artık kullanımda

artık kullanımda

Depolar ambarlar basıldı yılbaşında piyasaya sürülmeye hazırlanan koli koli sahte içkiler ele geçirildi içkilerin sahte olduğu telefon uygulaması ile belirlendi.



İstanbul mali şube polisleri yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. esenler ve zeytinburnu'nda sahte alkol üretilen depo ve ambar tespit edildi.

Yapılan baskında 6755 şişe sahte içki ile sahte içki malzemesi ele geçirildi bir kişi gözaltına alındı diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis sahte içkiyi akıllı telefon uygulaması ile tespit ediyor

Polisin sahte içkiyi tespit etmesinde en büyük yardımcısı geliştirilen cep telefonu uygulaması oldu. Gelir idaresi başkanlığı tarafından geliştirilen uygulama ile telefonun kamerası kullanılarak ürünün üzerindeki barkod dan sigara veya içkinin yasal üretilip üretilmediği bilgisi görünüyor ele geçirilen bu sahte içkilerde öldürücü düzeyde metil alkol olduğu belirtildi.

gib buis uygulaması

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından geliştirilen BUİS mobil uygulaması tütün ve alkol ürünlerinin yasal olmayan bir şekilde üretilip piyasaya sürülmesi halinde bu durumu tespit edebilmek amacıyla geliştirilmiş. Piyasada yer alan yeni ürünlerin üzerindeki barkodlar eskilerine göre oldukça farklı.

GİB BUİS App store indirme linki

GİB Buis android telefonlar için indirme linki

Barkodların doğru olup olmadığını anlamak için BUİS uygulamasına başvurabilirsiniz. Uygulama IOS işletim sisteminizin kamerasını kullanarak ürünün üzerindeki barkoddan ürünün yasal üretilip üretilmediğini tespit ediyor.

Alkol ve tütün ürünü alırken sizde mobil cihazınızda bulunan BUİS uygulamasını kullanarak ürünü denetleyebilirsiniz. Sahte içki ve tütün ürünlerini kullanmamak için BUİS uygulamasından faydalanın

Ürünün üzerindeki barkodu Buis uygulamasına okutun ve o ürün hakkında ki bilgilerin hepsine anında ulaşın. Uygulama sahte alkol ve tütün konusunda yardımcı oluyor.

Uygulamanın indirilmesi ve raporlama işlemlerinde kişisel verilere özen gösterildiğinden veriler anonim bilgi olarak işlem görüyor.
Paylaş :

Blog Hakkında seyyah1906

Market haberleri ve videoları Esnaf haberleri ve toptan Perakende fiyat listelerinden oluşan blog
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder

YORUMUNU GÖNDER