sponsor reklam

samsunlu özbeyoğlu kuruyemiş carrefour makromarket zincir mağazalarında

Sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlar, ile gelişimi hızlandıran Özbeyoğlu, zengin ürün çeşitleri ile ulusal pazara açılma çalışmalarını sürdürüyor.
Samsun Organize Sanayi Bölgesinde dört bin metrekare alan üzerine kurulu ve günümüz teknolojisi ile donatılan modern tesislerinde üretim yapan Özbeyoğlu,yeni yılda pazar genişletmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Tesislerinde imal ettiği ürünlerini Samsun dışında Kastamonu,Sinop,Tokat,Amasya,Ordu ve Çorum bölgelerinde ağırlıklı olarak satan şirket yeni yılda pazarda payını artırmaya yönelik çalışmalarını da hızlandırdı.
Samsun"da yarım asırdan fazla zamandır kuruyemiş üretimi gerçekleştiren Özbeyoğlu Kuruyemiş'in sektöründeki gelişimini ve büyümesini sürdüreceğini söyleyen şirketin İş Geliştirme Direktörü Mehmet Saraçoğlu, Özbeyoğlu markasının yerel perakende zincirlerin yanında Carrefour ve Makromarket"le ulusal zincire girdiğini belirtti.
Yeni yıla yeni ürünler
Müşterileri arasına başka ulusal perakende zincirlerini de ekleyerek 2012"de ulusal pazarda önemli bir yer edinmeyi hedeflediklerini söyleyen Saraçoğlu " Bu hedef doğrultusunda yeni üretimlerimizle Özbeyoğlu markasının ürün çeşitliliğini artırıyoruz ve pazara yeni lezzetler sunmaya hazırlanıyoruz. Yeni yıla özel ürünlerimizle kuruyemiş severler, farklı lezzet deneyimleri yaşayacak dedi.
Ürünlerinin üstün teknoloji ile donatılan modern tesislerinde hazırlandığını belirten Mehmet Saraçoğlu,Özbeyoğlu Kuruyemiş"in HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 22000, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahip olduğunu söyledi. Saraçoğlu, pazarda farklı gramajlarda 30 çeşit ürünleri olduğunu da sözlerine ekledi. Saraçoğlu, üretim tesislerinde yılda 6 bin ton üretim gerçekleştiriyor 
Paylaş :

Blog Hakkında seyyah1906

Market haberleri ve videoları Esnaf haberleri ve toptan Perakende fiyat listelerinden oluşan blog
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder

YORUMUNU GÖNDER