sponsor reklam

papağan kuruyemiş patlamış mısırı ürün gamına ekledi


Yenilikçi anlayışıyla öne çıkan Papağan Kuruyemiş, geniş ürün gamına yeni bir seçenek ekledi. Papağan Bimola Popcorn, 65 gramlık ambalajlarda, her zaman her yerde patlamış mısır keyfi sunuyor. Bimola Popcorn, dengeli yağ ve tuz oranıyla öne çıkıyor.
Patlamış mısır, tarihi 5 bin yıl öncesine, Amerikan yerlilerine uzanan ve o zamandan bu yana sevilerek tüketilen bir yiyecek olarak dikkat çekiyor. Ülkemizde daha çok sinemalarda film seyrederken tercih edilen patlamış mısır, şimdi maçta, eğlencede, sokakta, evde ya da sadece canımız çektiğinde marketlerde, bakkallarda kolaylıkla bulunabilir ve tüketilebilir durumda.
Türkiye’nin önde gelen paketli kuruyemiş kuruluşlarından Papağan Kuruyemiş, patlamış mısırı, hazır hale getirerek, Bimola Popcorn markasıyla sunuyor. Mısır, bitkisel yağ ve tuz yani tamamen doğal malzemelerle hazırlanan ve hiçbir katkı maddesi içermeyen Bimola Popcorn, patlamış mısır keyfini tüm tazeliğiyle yaşatıyor.
Hava almayan üç katlı alüminyum ambalajlara yerleştirilen patlamış mısır, üretildiği andaki tazeliğini, tüketici paketi açıncaya kadar koruyor.
7’den 77’ye her yaşa uygun patlamış mısır keyfi sunan Bimola Popcorn, dengeli yağ ve tuz oranıyla öne çıkıyor ve Türk damak tadına uygun olarak hazırlanıyor.
Bimola Popcorn, Türkiye’nin önde gelen perakende noktalarında, marketlerde ve büfelerde 65 gramlık ambalajlarda satışa sunuluyor.

Paylaş :

Blog Hakkında suhulettin

Market haberleri ve videoları Esnaf haberleri ve toptan Perakende fiyat listelerinden oluşan blog
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder

YORUMUNU GÖNDER